Nejnovější recenze ze sekce Rybářská lanka
Nefunguje s cívkami všech výrobců. Různé průměry středových děr
- Super materiál
- dobrá
- cca o 10m prodlouží hody
doporučuji dát kapku na hranu a druhou stranu cívky, doprostřed cívky. To stačí, krásně se "omastí" celý vlasec a zřejmě i očka, krásně to prodlouží hod.
JE DOBRA
Super
- Výborné lanko na candáty. Málo kde lanko s jednoháčkem mají.
Garbolino Pompe a Pellets Pumpa na pelety
Rybář
Přidáno: 13. prosince 2023
(naposledy upraveno 13. prosince 2023)
Zakoupeno v Parys.cz - Rybářský Ráj
Podtlaková pumpa pro rybáře na plovoucí pelety, z kterých podtlak vysaje vzduch a stanou se z nich potápivé tak, že klesnou na dno. Zkoušeno na videu na www.mrk.cz
Je to vhodná metoda tam, kde je silně zabahněný rybník, kromě jiných způsobů lovu
dobrá
zatím v testu.
- jemně potaženo
- tenká
- pevná
- dobře viditelná
- kvalitní
Pokud si chcete opravdu zavláčet, je tahle pletenka jasná volba. Měl jsem pochyby o pevnosti v závislosti na šířku 0,08. Dokud jsem v řece nezavázl na větvi. Přes plnou brzdu a držíc cívku jsem tu větev nejdřív vytáhl z bahna a pak dotáhl ke břehu. To se mi v porovnání s pletenkou Power Pro 0,08 nikdy nepovedlo. Úlovek nic moc, ale jako měřítko pevnosti dobré. Power Pro jsem měl dosud za nejlepší cenově rozumnou pletenku. WTF působí hmatem mastně ,ale mastná není. Výborně propadává s nástrahou vodním sloupcem. Tahal jsem na ní třpytku. Při kroucení nepovoluje vlákna a zůstává hladká. Díky tenkosti a pevnosti je ideální na univerzální použití. Mám v plánu tuhle pletenku pořídit i na feeder jen v jiné barvě.
- Spoľahlivá vec
Ještě jsem nevyzkoušel
Giants Fishing Navlékač kroužků Bait Bander + Rings Gripper L/M/S
Přidáno: 28. listopadu 2023
(naposledy upraveno 28. listopadu 2023)
- Je výborný.
Saenger Elektrický vazač háčků Electric hook binding device
Přidáno: 28. listopadu 2023
(naposledy upraveno 28. listopadu 2023)
- Je výborný.
Vynikající vlastnosti
- Je to dárek, zatím nevyzkoušené, ale spokojenost bude
Jsem spokojen
- ok
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »